Om företaget

Vi är ett privatägt, medelstort byggföretag med verksamhet i Umeå med omnejd och vänder oss till alla typer av beställare. Idag präglas vår egen projektutveckling av en tilltalande arkitektur med fokus på hållbart byggande.

VNB Byggproduktions vision är; att vi ”Tillsammans skapar unika rum för morgondagens behov och vi har kul på vägen!”
Vårt arbete påverkar människors vardag, ofta för generationer framöver. För att lyckas uppnå visionen måste vi vara lyhörda för behov och önskningar som dyker upp i samhället, och sedan arbeta på att förverkliga dem. VNB Byggproduktion har fokus på nöjda medarbetare där vi tillsammans verkar för att förebygga skada och ohälsa på säkra arbetsplatser. VNB Byggproduktion tar som arbetsgivare avstånd från all form av diskriminering och kränkande särbehandling. I samråd med våra medarbetare strävar vi efter att ständigt förbättra vår arbetsmiljö, hitta hållbara lösningar, samt rätt kvalitet och nöjda kunder.

Alla som arbetar inom eller på uppdrag av VNB Byggproduktion ska följa våra principer och regler:

  • Grunden för vår människosyn är respekt för varje människas unika och lika värde. Varje medarbetare har rätt att känna sig sedd, hörd och respekterad på sitt arbete.
  • Välj eller föreslå alltid ett hållbarare alternativ om det är möjligt.
  • Tänk alltid till i förväg hur ditt arbete påverkar vårt resultat med fokus på säkerhet, hållbarhet, kvalitet och ekonomi.
  • Lagar, förordningar, kontraktskrav, andra relevanta krav samt våra egna krav ska alltid vara kända och uppfyllas.
  • Våga alltid utmana; dig själv, oss och andra, till bättre lösningar och tveka inte att be om hjälp när du är osäker.
  • Håll ordning och reda på arbetsplatsen och följ alltid våra säkerhetsregler och verka för att eliminera faror.

Om vi hjälps åt och arbetar tillsammans, är lyhörda för vad vad framtiden efterfrågar och håller fast vid den unika design vi strävar efter. Då kommer vi ständigt att fortsätta utveckla både oss själva, våra arbetssätt och våra erbjudanden och därmed bli ett bättre företag. Vårt arbetssätt och våra verktyg för att lyckas med detta finns samlade i vårt ledningssystem.

För att nå vår vision arbetar vi mot vårt motto ”Vi vill bo i det vi bygger”.

/Pontus Quick – VD, VNB Byggproduktion

Thomas Palmgren

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Tänk på att bifoga:

- Plan och fasadritning
- Enkel beskrivning
- Ta gärna ett kort

Kontakt för offert: thomas.palmgren@vnb.se